splash_lotus

info_img

Info

Mijn naam is Marianne Luijk (1970), oprichtster van Yoga in Wijk & Culemborg.

Ik volgde mijn yoga-opleiding bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven, de oudste yoga-opleiding in Nederland. Naast de basis Hatha yogaopleiding specialiseerde ik mij in zwangerschapsyoga en yoga voor doelgroepen.

Sinds 2002 geef ik Hatha yoga les aan particulieren, in het bedrijfsleven en tijdens retraites. Na 15 jaar werkervaring in onderzoek- en analysefuncties binnen het bedrijfsleven heb ik mijn praktijk In the Move opgericht en geef ik persoonlijke begeleiding en zwangerschapsbegeleiding vanuit mijn achtergrond als Hypnotherapeut en NLP Trainer.

In 2010 ben ik bevallen van een dochter. Door haar komst ben ik nog meer gefascineerd geraakt door het wonder van de zwangerschap en geboorte. Na haar geboorte ben ik begonnen met het geven van zwangerschapsyoga, yoga voor moeders en Shantala babymassage cursussen.
Ik vind het mooi om vanuit eigen ervaring aanstaande ouders en jonge ouders te begeleiden tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

De yogalessen zijn gebaseerd op de Hatha yoga. De lessen bestaan uit het uitvoeren van asana's (lichaamsoefeningen), bewuste ademtechnieken, gerichte aandacht en eindigt met een totale ontspanning. Middels intensieve oefening wordt gewerkt naar verstilling in jezelf.

Wil je meer informatie of deelname aan de lessen neem dan contact met mij op.

Marianne Luijk
06 51203142
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Yoga in Wijk & Culemborg is lid van de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland.

VYN-logo-lid_small