splash_paardebloem

Ervaringen Deelnemers Zwangerschapsyoga

Nathalie:"Ik heb zelf heel erg veel aan yoga gehad. Echt, het bracht me zo goed tot rust! Tuurlijk is geen bevalling pijnloos, maar door de yoga oefeningen ging ik er met een heel zeker gevoel in en ben ik geen moment in paniek geweest. Juist door steeds dat ritme op te pakken."

Maaike:"De yoga heeft mij geholpen in de zin dat ik mezelf er steeds weer aan herinnerde dat ik rustig moest blijven."

Leontien: "Met dank aan de yoga, ging ik de bevalling heel rustig tegemoet. Ik had vertrouwen in mezelf en in mijn kind. Terwijl ik ook weleens van de yoga terugkwam en dacht, wat moet ik ermee, dit ga ik toch niet allemaal kunnen onthouden. Maar uiteindelijk pik je dus wel veel dingen op."

Vivien:"Dankzij de yoga en ademhalingstechnieken is het namelijk wel een stuk draaglijker geworden."

Nienke: "Voor mij was de yoga een fijne manier om me voor te bereiden op de geboorte van mijn tweede kindje. Het hielp me om ook deze zwangerschap bewust te beleven. De ontspanningsoefeningen waren erg prettig, bovendien was het gezellig om met mede zwangeren ervaringen uit te wisselen."

Astrid:"De yogalessen hebben mij erg goed geholpen. Ik kon mijn pijn heel goed opvangen. De verloskundige was verbaasd hoe rustig en kalm het allemaal ging."

Mirjam:"Ik heb echt heel veel aan de Yoga gehad want de ademhalings- en massage technieken waren echt heerlijk tijdens de weeën."

Monika:"Heel erg bedankt voor de fijne en leerzame yogalessen, ik heb er zowel tijdens de zwangerschap als met de bevalling veel aan gehad!"

deelnemers